Küle dönen evden zarar görmeden çıktı: Kur'an-ı Kerim’i bulan itfaiye erinin mutluğu kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Antalya’da bir gecekonduda çıkan yangında, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışması esnasında olanlar duygulandırdı. Küle dönen evden hiçbir zarar görmeyen Kuran-ı Kerim’i çıkaran itfaiye eri, kutsal kitabı öpüp alnına koydu.

Antalya’da müstakil gecekonduda çıkan yangında ev küle dönerken, Kur'an-ı Kerim ise hiç zarar görmedi. Kutsal kitabı öpüp alnına koyan itfaiye erinin mutluluğu ise gözlerine yansıdı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Yangın, öğle saatlerinde Kepez ilçesi Baraj Mahallesi’ndeki tek katlı müstakil gecekonduda çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü çıkan yangında gecekondu kullanılamaz hale geldi.

ÖPÜP ALNINA KOYDU

İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları esnasında bir itfaiye eri Kur'an-ı Kerim’i fark etti. Hiç zarar görmeyen Kur'an-ı Kerim’i öpüp alnına koyan erin mutluluğu ise gözlerine yansıdı.

Ekipler, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...