Lastiği patladı diye araçtan inen çifte tır çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Lastiği patladı diye araçtan inen çifte tır çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da otoyolda araçlarının lastiği patlayan yaşlı çift otomobillerinden indi. O sırada aynı istikamette ilerleyen tır Seyfullah Bilgin ve eşine çarptı. 61 yaşındaki adam hayatını kaybederken eşi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde otoyolda araçlarının lastiği patlayan çifte araçtan indikten sonra tır çarptı. Çarpma neticesinde koca hayatını kaybederken karısı ise ağır yaralandı.

OTOMOBİLDEN İNİNCE TIR ÇARPTI

Kaza, gece saat 02.40 sularında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ceyhan’dan Adana istikametine seyir halindeki Seyfullah Bilgin idaresindeki otomobilin Sirkeli gişelerini geçtikten hemen sonra lastiği patladı. Aracı güvenlik şeridine çekerek otomobilden inen Seyfullah Bilgin ile yanında bulunan eşi Ümran Bilgin’e aynı istikamette seyir halindeki plakası öğrenilemeyen bir tır çarptı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredeki sürücülerin bildirmesi üzerine yaralı çift ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 61 yaşındaki Seyfullah Bilgin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşi Ümran Bilgin ise hayati tehlikesi olduğu için Adana’ya sevk edildi. Jandarma ekipleri çifte çarpan tır ve sürücüyü belirlemek için çalışma başlattı.

Lastiği patladı diye araçtan inen çifte tır çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...