Maltepe'de freni boşalan kamyon 6 araca çarparak durabildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Maltepe'de freni boşalan kamyon 6 araca çarparak durabildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Maltepe'de yokuş aşağı park halinde bulunan hafriyat kamyonunun freni boşaldı. Kamyon, önüne çıkan 6 araca çarparak durabilirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul Maltepe'de gece saatlerinde yaşanan kaza yürekleri ağza getirdi. İddiaya göre; Maltepe Belediyesi, bölgede bulunan bir caddede yapılacak olan çalışma için bölgeye hafriyat kamyonlarını gönderdi.

6 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ

Gönderilen hafriyat kamyonlarından birisinin sürücüsü, dorsesi boş olan kamyonu yokuş aşağı park ederek yemek yemeye gitti. Kısa bir süre sonra hafriyat kamyonunun freni boşaldı. Kamyon, yokuş aşağı hareket edip önündeki 6 araca çarparak durabildi.

Olayda ölen veya yaralanan olmazken çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri zarar gören araç sahipleriyle sözlü tartışma yaşadı. Hafriyat kamyonunun şoförü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Maltepe'de freni boşalan kamyon 6 araca çarparak durabildi

"ŞÜKÜRLER OLSUN İNSAN ÖLMEDİ"

Hafriyat kamyonunu kullanan şoförün yakınlarından A.S., "Bizim aracımız gece çalışması için geldi. Park ediyorlar ve bir şeyler atıştırmaya gidiyorlar. Bir bakıyorlar aracın freni boşalarak kendi kendine gidiyor, bunlar kamyonun arkasından koşuyor ama iş işten geçiyor. Maddi hasar var sadece, şükürler olsun ki bir insan ölmedi" dedi.

Olayı gören mahalledeki vatandaşlardan Murat Filizoğlu, "Evimizdeydik, belediyenin asfalt çalışmaları vardı. Gürültüyle dışarı çıktık. Anladığım kadarıyla frenlerinde bir arıza oluşmuş ve kendi kendine hareketlenip altı araca hasar vermiş. Belediyenin hizmetinde çalışan bir araç. Çok şükür can kaybı yok" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...