Mersin'de DEAŞ'a şafak operasyonu: 14 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mersin'de DEAŞ'a şafak operasyonu: 14 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik Mersin'de düzenlenen şafak operasyonda 14 kişinin yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon gerçekleştirildi. 14 şüpheli hakkında gözaltı kararının verildiği operasyonda çeşitli yerlere eş zamanlı baskın yapıldı ve aramalarda çeşitli malzemeler ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine, terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve finansal destek sağlayan 14 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. 

Düzenlenen şafak operasyonunda özel harekat polisleri, operasyon yapılan bölgelerdeki sokak giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla önlem aldı. 

Mersin'de DEAŞ'a şafak operasyonu: 14 gözaltıMersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik,  örgüt mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine, terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve finansal destek sağlayan 14 şüphelinin yakalanması için şafak operasyonu düzenlendi.

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi'ndeki adrese düzenlenen operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı.Adresteki aramalarda bulunan bazı dijital malzemelere el konuldu.

Ekiplerin, çeşitli adreslerdeki aramaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...