Milyonlarca insan bekliyordu! İşte Murat Kurum'un Beylikdüzü-Esenyurt'u ilgilendiren metro projesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Gündem Haberleri

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, “Çilesiz İstanbul Tanıtım Toplantısı”nda konuştu. Kurum, milyonlarca kişinin yaşadığı Beylikdüzü ve Esenyurt için projelerini tek tek sıraladı. "Bu hattımızı ivedilikle bitireceğiz. Böylelikle Beylikdüzü'nden Bakırköy'e yolculuk süresi 39 dakika olacak." diyen Kurum, "18 kilometrelik Sefaköy- Avcılar-Beylikdüzü-TÜYAP metro hattı önemsediğimiz bir proje" diye konuştu.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. İstanbul için projelerini sıralayan Murat Kurum, milyonlarca insanın yaşadığı Beylikdüzü-Esenyurt ilçeleri için de yapılacak projeleri açıkladı.

Kurum şu ifadeleri kullandı:

"Biz geçmişte söz verdik, hamdolsun ki tuttuk. On binlerce konutun dönüşümünü yaptık. Bizi projelerimiz ile görürsünüz. Biz istersek yapamayacağımız hiçbir şey yok. Kaynağı da İstanbul'dan, üreterek, ilgili bakanlıklarımız ile uyum içinde bu projeleri gerçekleştireceğiz. 

18 kilometrelik Sefaköy- Avcılar-Beylikdüzü-TÜYAP metro hattımız... Bu da çok önemsediğimiz bir proje. TÜYAP'tan başlayıp Sefaköy'e kadar uzanan, bir taraftan da o metrobüsteki çileyi çözecek en önemli projelerden bir tanesi. Bu hattımızı ivedilikle bitireceğiz. Böylelikle Beylikdüzü'nden Bakırköy'e yolculuk süresi 39 dakika olacak.

Milyonlarca insan bekliyordu! İşte Murat Kurum'un Beylikdüzü-Esenyurt'u ilgilendiren metro projesi - 1. Resim

Murat Kurum, 25 Ocak'taki Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu Toplantısı’nda da Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerini yakından ilgilendiren projelerini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...