MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! 'Bahoz Afrin' kod adlı terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! 'Bahoz Afrin' kod adlı terörist etkisiz

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab sorumlusu 'Bahoz Afrin' kod adlı teröristi Suriye'de etkisiz hale getirdi.

Güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'ya karşı başarılı operasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab sorumlusu 'Bahoz Afrin' kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.

EYLEM HAZIRLIĞINDAYDI

MİT, Bahoz Afrin kod adlı teröristin geçmişte Suriye sınırındaki güvenlik güçlerine yönelik eylemleri organize ettiğini tespit etti.

Sansasyonel eylem arayışında olduğu yönünde istihbarat alınan Suriye uyruklu sözde sorumlulardan Bahoz Afrin kod adlı terörist, öncelikli hedef listesine eklendi. Sınır hattındaki güvenlik güçlerine yönelik yeni bir eylem hazırlığı içerisinde olduğu yönünde saha ajanlarından istihbarat alan MİT, 'Bahoz Afrin' kodu takip etmeye başladı. Yapılan takip sonucu planladığı eylemin son aşamasında olduğu belirlenen terörist için düğmeye basıldı. Başarılı bir operasyonla terörist etkisiz hale getirildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ SORUMLU BULAMIYOR

Güvenlik kaynakları, Aynularab’a sözde sorumlu olarak gönderilen teröristlerin sürekli olarak MİT tarafından etkisiz hale getirilmesinden dolayı örgütün bölgede büyük bir kriz yaşadığını ve sorumlu düzeyde faaliyet yürütecek terörist bulmakta zorlandığını aktardı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...