MSB açıkladı: 33 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MSB açıkladı: 33 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı girişiminde bulunan 29 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurmasının ardından 4 teröristin öldürüldüğünü belirterek toplamda 33 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk ordusu hız kesmeden terörle mücadele operasyonlarına devam ediyor. Düzenlenen operasyonlarla teröristler bölgelerden tek tek temizleniyor. Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunmaya çalışan teröristler tespit edilerek etkisiz hale getiriliyor. Düzenlenen son operasyonlarda toplamda 33 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

33 PKK/YPG'Lİ TERÖRİST ETKİSİ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 28 PKK/YPG’li terörist ile Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 1 PKK/YPG’li ve en son yapılan operasyonda 4 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

'MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR/SÜRECEK!'

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada "Her terörist için kaçınılmaz son bellidir! Fırat Kalkanı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 28 PKK/YPG’li terörist ile Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 1 PKK/YPG’li terörist Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz sürüyor/sürecek!" denildi. 

MSB açıkladı: 33 terörist etkisiz hale getirildi

'TERÖRE VE TERÖRİSTE GEÇİT YOK'

Bakanlık 29 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun ardından Suriye’nin kuzeyinden Mardin Kızıltepe Hudut Karakoluna taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlığın Twitter hesabından yaaptığı açıklama şu şekilde:

"Teröre ve teröriste geçit yok!  Suriye’nin kuzeyinden Mardin Kızıltepe Hudut Karakolumuza taciz ateşi açan PKK/YPG’li teröristlere güçlü karşılık verilerek 4 terörist etkisiz hâle getirildi. Bugün bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 33 oldu."

MSB açıkladı: 33 terörist etkisiz hale getirildi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...