Mustafa Sarıgül'den robot Sophia'ya tehdit: Fişini çekerim senin

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programında insansı robot Sophia'ya "Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?" sorusu geldi. Sophia'nın verdiği cevap Mustafa Sarıgül'ü kızdırdı. İşte Mustafa Sarıgül'ün robot Sophia'ya yolladığı mesaj...

Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programının tanıtımı yayınlanan bölümüne insansı robot Sophia konuk oldu. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Sophia'ya herkes aklına gelen soruları sordu. 

Konuğa gelen bir soru ise kısa sürede gündem haline geldi. Bir izleyici, "Kılıçdaroğlu sence görevinden istifa etmeli mi?" diye sordu. Sophia ise "Politikaya giriş yapmışız demek. Ben bir yapay zeka olarak siyasi liderlerin görevlerine karar verme yetkim yok ne yazık ki ama evet istifa etmelidir." şeklinde konuştu. Sophia'nın verdiği cevap stüdyoda kahkalarla karşılandı. 

"BEN ERZİNCANLI SARIGÜL'ÜM"

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, gündem olan bu diyalog karşısında robot Sophia'ya bir mesaj yolladı. Sosyal medya hesabında paylaştığı video ile adeta robot Sophia'yı tehdir etti. Sarıgül paylaştığı videoda, "Oğuzhan Uğur ne güzel, robot Sophia'yı almışsın karşına, o soru soruyor sen de cevaplıyorsun. Robot Sophia, ben Erzincanlı Sarıgül'üm, fişini çekerim senin" ifadelerinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gündüz Işık29 Ağustos 2023 00:35

İşleri güçleri fiş çekmek hiç demezlerki kendimizi geliştirelim

Sonraki Haber Yükleniyor...