Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Oğuz Murat Aci'nin anne ve babasından, gelinlerine dava! Torunlarını görmek istiyorlar

Oğuz Murat Aci'nin anne ve babasından, gelinlerine dava! Torunlarını görmek istiyorlar
Fotoğraf Başlığı Oguz Murat Aci'nin anne ve babasindan, gelinlerine dava! Torunlarini görmek istiyorlar

İstanbul'da 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci'nin anne ve babası, gelinleri Şükriye Aci'nin torunlarını kendilerine göstermediği iddiasıyla dava açtı. Şükriye Aci, geçen hafta maddi ve manevi zararının giderildiğini belirterek şikayetinden vazgeçmişti.

Kaydet
a- | +A

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'de 17 yaşındaki Timur Cihantimur, ehliyetsiz şekilde sürdüğü aracıyla seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpmış, kaza sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken orada bulunan diğer kişiler de yaralanmıştı.

BAKMADAN GEÇME
Açılışa damga vuran an! Ünlü şarkıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan
HABER

Açılışa damga vuran an! Ünlü şarkıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öptü

TORUNLARINI GÖREBİLMEK İÇİN DAVA AÇTILAR

Olaya ilişkin soruşturma sürerken Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci ile annesi Pervin Aci, oğullarının ölümüne ilişkin geçtiğimiz günlerde maddi ve manevi zararının karşılandığı gerekçesiyle şikayetinden vazgeçen gelinleri Şükriye Aci hakkında 2 yaşındaki torunlarını kendilerine göstermediği iddiasıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açtı.

Oğuz Murat Aci'nin anne ve babasından, gelinlerine dava! Torunlarını görmek istiyorlar - 1. Resim
Başlık ResmiOğuz Murat Aci'nin anne ve babasından, gelinlerine dava! Torunlarını görmek istiyorlar - 1. Resim

"PARA ALIP ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇMİŞTİR"

Avukat aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede, "Müvekkillerin oğulları Oğuz Murat Aci, meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Oğuz Murat Aci, daha önce Şükriye Aci ile evlenmiş olup, çiftin bu evliliğinden ‘Pars' isimli bir çocuğu dünyaya gelmiştir. Ölüm olayından sonra gelin Şükriye Aci, eşinin ölümüne sebep olan şüpheli Timur Cihantimur'un yakınları ile görüşmeler yapmıştır. Para karşılığında şikayetinden vazgeçmiştir. Bugüne kadar tüm ihtiyaçları müvekkiller tarafından karşılanmıştır. Sonrasında gelişen olaylar neticesinde Şükriye Aci, haber sitelerine yapmış olduğu röportajlarda açıkça çocuğu babaannesi ve dedesiyle görüştürmeyeceğini ilan etmiştir" denildi.

"GÖRÜŞME İÇİN GÜN VE SAAT BELİRLENSİN"

Özer Aci ile Pervin Aci'nin torunlarını görememesinin kabul edilemez bir durum olduğu belirtilen dilekçede, "Bu nedenle torunlarının yaşları itibarıyla psikolojik gelişim sürecinde oldukları göz önüne alındığında, mahkemece belirlenecek gün ve saatlerde çocuğun dedesi ve babaannesiyle görüştürülmesini talep ediyoruz. Haftada en az bir gece kalacak şekilde, dini ve resmi bayramlarda, sömestr ve yaz tatillerinde müvekkillerim ile küçük torun ‘Pars' ile kişisel ilişki tesisi sağlanmasını talep ederiz" ifadelerine yer verildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.