Profesörün sözüne güvendi, hem bacağından hem parasından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Başkentte enfeksiyon kapan ayağından ameliyat olan ve 375 bin lira bıçak parası ödeyen Yusuf Çağlar’ın sağ bacağı 1 hafta sonra ampute edildi.

Ankara’da kurye olarak çalışan Yusuf Çağlar, 2022 yılında trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından sağ bacağında kırık oluşan Çağlar, tedavi için sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye sevk edildi. Hastanede Covid testi pozitif çıkan Çağlar, bir hafta süreyle karantinaya alındı. Bu sürede bacağında enfeksiyon oluşan Çağlar, karantina süresinin bitmesinin ardından ameliyata alındı. Bacağına platin takılan Çağlar, dizindeki enfeksiyonun geçmemesi sonucu doku kaybı yaşadı. Doku kaybının ameliyatla temizlenmesine rağmen Çağlar’ın dizindeki enfeksiyon devam etti.

Profesörün sözüne güvendi, hem bacağından hem parasından oldu

BIÇAK PARASI VERDİ 

Sekiz aylık antibiyotik tedavisine rağmen iyileşemeyen Çağlar, başka hastanelerde sağlığına kavuşma arayışı içerisine girdi. Bunun üzerine Çağlar, hem özel kliniği bulunan hem de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde çalışan Prof. Dr. S.N.N ile internet üzerinden iletişime geçti. Çağlar, özel klinikte yapılan muayene sonrası Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyat olmak için profesörle 250 bin lirası peşin, 125 bin lirası senet olmak üzere 375 bin lira üzerine anlaştı. 

Profesörün sözüne güvendi, hem bacağından hem parasından oldu

TEKRAR KESİLEBİLİR 

S.N.N’nin bacağını kurtaracağı iddiası sonucu ameliyat olan Çağlar’ın sağ bacağı 1 hafta sonra ampute edildi. Amputasyon süreci sonrası ise yarası tam kapanmayan Çağlar, şimdi de bacağının 5 santimetre daha kesilmesi tehlikesi üzerine ilk muayene olduğu hastane ve ameliyatı gerçekleştiren S.N.N hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.  Öte yandan S.N.N, İhlas Haber Ajansı muhabirinin kendisine yönelttiği konu ile ilgili soruları kamera karşısında cevaplamayı reddetti. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...