Restoranda panik anları! Müşterilerin üzerine fırlattığı "sıvı" korkuya neden oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da yaşanan akıl almaz olaylara bir yenisi daha eklendi. Restoran çalışanlarının iterek yere düşürdüğü şahıs, uzaklaştırıldığı esnada müşterilere "sıvı" fırlattı! Ne olduğunu anlayamayan müşteriler panik yaşadı.

Beşiktaş’ta bir şahıs yemek yiyen müşterileri para isteyerek rahatsız etti. Restoran çalışanlarının iterek yere düşürdüğü şahıs, uzaklaştırıldığı esnada müşterilere "tiner" olduğu anlaşılan bir sıvı fırlattı. Kaçmaya çalışan şüpheli restorandakiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Olay, dün saat 03.30 sıralarında Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Müşterilerin gece saatlerinde bir restoranda yemek yediği sırada, bir kişi yanlarına gelerek ısrarla para istedi. Müşterilerin durumdan rahatsız olduğunu farkeden çalışanlar, şüpheli şahsı müşterileri rahatsız etmemesi için uyardı. Uyarıları dikkate almayan şüpheliyle çalışanlar arasında tartışma çıktı.

Restoranda panik anları! Müşterilerin üzerine fırlattığı "sıvı" korkuya neden oldu

MÜŞTERİLERİN ÜZERİNE TİNER ATTI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheli, cebinden çıkarttığı tineri müşterilerin, çalışanların üzerine attı. Olayın ardından müşteriler panik yaşarken, çalışanlar ise kaçan şüpheliyi yakalayarak polise teslim etti. Olayda yaralanan olmazken, "ya kezzap olsaydı", "ya tineri ateşe verseydi" diyen müşterilerin panik anları kameraya yansıdı. Gözaltına alınan Mehmet A. isimli şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Restoranda panik anları! Müşterilerin üzerine fırlattığı "sıvı" korkuya neden oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...