Samsun merkezli change oto operasyonu: 19 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Samsun merkezli change oto operasyonu: 19 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun merkezli 2 ilde oto hırsızlarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 19 kişi gözaltına alındı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, oto hırsızlığına yönelik Samsun merkezli İstanbul ve Çorum illerini kapsayan eş zamanlı operasyon düzenledi.

19 GÖZALTI

Şüphelilerin farklı marka ve modeldeki 10 aracın (change oto) motor ve şasi numaraları ile orijinal özelliklerini değiştirerek, 'nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve kaçakçılık' suçlarını işledikleri tespit edildi. Samsun'da 15, İstanbul ve Çorum’da 4 olmak üzere toplam 19 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun merkezli change oto operasyonu: 19 gözaltı

ÇOK SAYIDA DELİL ELE GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınanların ikamet ve iş yerlerinde arama yapıldı. Aramalarda 11 adet otomobil kupası üzerinde şasiler bulunan metal plaka, 19 adet otomobil satış belgesi, çok sayıda otomobil alım satım işlemlerine ilişkin evrak ve diğer materyaller, 1 adet numaratör, 52 adet otomobil ruhsatı, 7 adet otomobil plakası, 1 adet ruhsatsız tabanca, 16,98 gram metamfetamin, 2 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet AK47 fişeği, 7 adet 9,19 mm. fişek, 2 adet boş şarjör ve 1 adet amaç dışı bıçak ele geçirildi. Soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...