Samsun'da 13 ilçede uyum eğitimlerine yağış engeli: 1 gün ara verildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Samsun'da 13 ilçede uyum eğitimlerine yağış engeli: 1 gün ara verildi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Samsun'da yaşanan kuvvetli yağış sele döndü ve hayat adeta felç oldu. Yolların göle döndüğü, bazı noktalarda heyelanın yaşandığı Samsun'da Valilik tarafından eğitime 1 gün ara verilmesi kararı alındı. Samsun Valiliği, 13 ilçede sağanak beklentisi nedeniyle mesleki çalışmalar ve uyum eğitimlerine 1 gün ara verildiğini açıkladı.

Samsun'da yaşanan yağışlar sele döndü ve hayat adeta felç oldu.Şehir merkezinde etkili olan sağanak sele dönüştü. Sel nedeniyle ana yollar ve caddelerde yarıklar oluştu. Kuvvetli sağanak bazı yerlerde heyelan yaşanmasına sebep oldu. Bir noktada ise  yaşanan olayda yoğun yağışla birlikte yüksek bir kesimde aşağıya doğru akan sular araçları ve vatandaşları beraberinde götürdü.

EĞİTİME SEL ENGELİ

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Samsun çevresinde devam eden yağışların sabah saatlerinde yer yer aşırı olması beklendiği bildirildi. Samsun'un Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçeleri haricinde 13 ilçesinde etkili olması beklenen yağış nedeniyle mesleki çalışmalar ve uyum eğitimlerine 1 gün ara verildiği duyuruldu.

https://twitter.com/TCSamsunValilik/status/1698404943278035086

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...