Şırnak'ta 3 ayrı noktada orman yangını! Alevler 7 saat sonra kontrol altına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şırnak'ta 3 ayrı noktada orman yangını! Alevler 7 saat sonra kontrol altına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şırnak'ta bulunan Cudi Dağı'nda belirlenemeyen bir nedenle 3 ayrı noktada yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, alevler 7 saat sonra kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Türkiye'nin dört bir yanından gelmeye devam eden orman yangını haberlerine bir yenisi daha eklendi. Şırnak'ta bulunan Cudi Dağı'nda saat 10.30 sıralarında 3 ayrı noktada yangın çıktı. Yangınların sebebi henüz belirlenemezken, ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Şırnak Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri alevlere müdahale ederken; yangına 39 personel, 2 arazöz, 4 ilk müdahale aracı ve 3 pikap ile müdahale edildi. 7 saat sonra kontrol altına alınan yangının soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

MERSİN'DE AĞAÇLIK ALANDA YANGIN

Öte yandan, Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Köseçobanlı Mahallesi'ndeki sarp arazide bulunan ağaçlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye ilk müdahale aracı, 2 helikopter 4 arazöz ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...