Sivas'ta deprem oldu! AFAD, Gürün merkezli sarsıntı sonrası ilk verileri duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sivas'ta deprem oldu! AFAD, Gürün merkezli sarsıntı sonrası ilk verileri duyurdu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son deprem haberi Sivas'tan geldi. AFAD, saat 10:32 sularında meydana gelen Gürün merkezli sarsıntıya ilişkin ilk verileri paylaştı.

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Gece saat 01:15 sularında Kahramanmaraş 3,5 ile sallandı. Saatler 04:50'yi gösterdiğinde Hatay'da 3,3 büyüklüğünde deprem oldu. Bir yürekleri ağza getiren haber de Sivas'tan geldi. 

SİVAS  3 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMLE SALLANDI

AFAD'dan gelen açıklamaya göre: Sivas'ın Eskihamal ilçesinde saat 10.32'de 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak kaydedildi.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...