Son dakika: Ankara'da otoparka uçak parçası düştü!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde TPAO'ya ait bir otoparka F-4 savaş uçağının yakıt tankı düştü. Uçağın parçası 3 araca isabet etti, araçlarda maddi hasar oluştu. Öte yandan olayda yaralanan olmadığı kaydedildi. Olay hakkında incelemeler devam ederken Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Son dakika haberine göre Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir otoparka uçak parçası düştü. Yakıt tankı olduğu iddia edilen parça 3 araca isabet etti. Araçlarda maddi hasar oluştu. Öte yandan olayda yaralanan olmadı. Yaşanan olayla ilgili incelemeler devam ederken bakanlıktan açıklama geldi.

Son dakika: Ankara'da otoparka uçak parçası düştü!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait F-4 savaş uçağından bir parçanın TPAO'ya ait açık otoparka düştüğünü bildirdi. MSB, uçağın Eskişehir'e iniş yaptığını duyurdu. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1698635071664615569

MSB, "Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait F-4 savaş uçağının bir parçası, Ankara semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO'ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır." dedi.

Son dakika: Ankara'da otoparka uçak parçası düştü!

Olayın görgü şahitlerinden olan, Adnan Akkuş, “Okul bahçesinde dışarıdaydım. Bir uçağın havadan geçtiğini duydum. Aşırı derecede hızlı gittiğini duyunca dışarı baktım. Uçak geçtikten sonra 30 saniye sonrası ise patlama sesini duydum. Havada ufak bir parça gözüktü. Uçaktan parçanın düştüğünü fark eden pilot bir patlama sesi çıkardığını düşünüyorum. İnsanların zarar görmesini istemediğinden dolayı böyle bir şey yaptığını düşünüyorum” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...