Son dakika haberi: Türk bayraklı gemilerin güvenlik seviyesi 3'e çıkarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika haberi: Türk bayraklı gemilerin güvenlik seviyesi 3'e çıkarıldı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İsrail limanlarına uğrayacak ve bu limanların açıklarında seyir yapacak Türk bayraklı gemilerin güvenlik seviyesinin 3'e çıkarıldığını duyurdu.

Son dakika haberi! Dünya, gözünü İsrail ile Hamas arasındaki gerilime çevirdi. Bölgede yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü de yaşanan savaşa ve güncel gelişmelere dikkat çekerek güvenlik seviyesinin artırıldığını duyurdu.

GÜVENLİK SEVİYESİ 3'E ÇIKARILDI

Yapılan açıklamaya göre; İsrail'de yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, bu ülke limanlarına uğrayacak ve limanların açıklarında seyir yapacak Türk bayraklı gemilerin güvenlik seviyesinin 3'e çıkarıldığı belirtildi ve sürecin Bakanlık tarafından yakından takip edildiği vurgulandı.

GEMİLERDE GÜVENLİK SEVİYELERİ

Güvenlik seviyesi 1: Normal; gemiler ve liman tesislerinin normal faaliyetlerini yürüttüğü güvenlik seviyesini ifade ediyor.
Güvenlik seviyesi 2: Artırılmış; artan bir güvenlik olayı riski olduğu sürece uygulanan seviyeyi belirtiyor.
Güvenlik seviyesi 3: Olağanüstü; olası veya yakında olacak bir güvenlik olayı riskinin olduğu zaman süresince uygulanan seviyeyi ifade ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...