Son dakika... Orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine açıldı.

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika... Orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine açıldı.

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Çanakkale'deki orman yangını nedeniyle boğazda gemi trafiğinin çift yönlü olarak geçici askıya alındığını duyurmuştu. Yapılan ikinci açıklamada 21.30'da yeniden trafiğe açılacağı belirtilirken Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği güney-kuzey yönlü geçişlere açıldı.

Çanakkale Merkeze bağlı Kayadere köyü yakınlarında saat 12.30 sıralarında çıkan orman yangını halen devam ediyor. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Kayadere, Ulupınar ve Belen köyleri ile Damyeri Mahallesi boşaltıldı. Valilik, Yağcılar, Aşağıokçular, Kalabaklı, Kızılcaören ve Taşlıtarla köyleri tedbir amaçlı boşaltıldı. 

GEÇİŞ ASKIYA ALINDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin, güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığı belirtildi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan yeni açıklamada Çanakkale Boğazı gemi trafiği, kuzey-güney yönlü olarak saat 21.30’da başlayacağı duyuruldu. Boğazlar yeniden gemi trafine açıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...