Kastamonu'da taksici cinayeti! Ailesi kayıp olarak arıyordu, ormanda cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Taksici cinayetlerini bir yenisi daha eklendi. Son olay Kastamonu'da yaşandı. Şoför Akif Eymür’den haber alamayan ailesi durumu yetkililere haber verdi. Harekete geçen ekipler Eymür'ü aracından 5000 metre ilerde bir ormanlık alanda ölü olarak buldu. Talihsiz adamın silahla vurulduğu tespit edildi. Taksiye son binen kişi şüpheli olarak gözaltına alındı.

Korkunç olay Kastamonu’da yaşandı. Yakınları dün saat 11.00’den itibaren taksi şoförü Akif Eymür’den haber alamadı. Paniğe kapılan aile fertleri daha sonra durumu hemen yetkililere haber verdi.

Kastamonu'da taksici cinayeti! Ailesi kayıp olarak arıyordu, ormanda cesedi bulundu - 1. Resim

CESEDİ ARACININ 500 METRE İLERİSİNDE BULUNDU

Kayıp ihbarının ardından Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde Akif Eymür’ün kullandığı taksi, Araç ilçesine bağlı Toygaören köyünde ormanlık alanda bulundu. Talihsiz adam ise aracından yaklaşık 500 metre uzaklıkta ormanlık alanda silahla vurulmuş halde bulundu. Olay yerinde inceleme yağan ekipler taksicinin hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Kastamonu'da taksici cinayeti! Ailesi kayıp olarak arıyordu, ormanda cesedi bulundu - 2. Resim

SON MÜŞTERİSİ GÖZALTINDA

Olayın ardından soruşturmayı genişleten ekipler taksiye en son binen müşterinin M.B. olduğunu belirledi. Şüpheli şahıs kısa sürede yakalanarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kastamonu'da taksici cinayeti! Ailesi kayıp olarak arıyordu, ormanda cesedi bulundu - 3. Resim

KASTAMONU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan bilgilendirmede, “Araç ilçesinde, 37 T 6508 plakalı araçta taksi şoförü olarak çalışan Akif Eymür isimli şahsın 22 Nisan 2024 günü kaybolması olayı ile ilgili olarak, Akif Eymür’ün Araç ilçesinde ormanlık alanda ateşli silah ile vurulmuş halde ölü olarak bulunduğu, yapılan çalışmalar neticesinde gasp ve kasten öldürme suçundan olayın şüphelisi M.B.’nin yakalanarak gözaltına alındığı, konu ile ilgili soruşturmaya Araç Cumhuriyet Başsavcılığınca kapsamlı olarak devam ediliyor” denildi.

Kastamonu'da taksici cinayeti! Ailesi kayıp olarak arıyordu, ormanda cesedi bulundu - 4. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...