Sosyal medyadan şehitlere hakaret etti! Ayvalık’ta yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sosyal medyada şehitlere hakaret eden, terör örgütü PKK’yı ise öven paylaşımlar yapan şahıs Balıkesir Ayvalık’ta yakalandı.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sosyal medya hesapları üzerinden şehitlere hakaret eden, PKK/KCK terör örgütünü övücü ve destekleyici paylaşımlar yapan bir kişi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile kıskıvrak yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Sosyal medyadan şehitlere hakaret etti! Ayvalık’ta yakalandı

Sosyal medya platformunda devlet büyüklerine ve devlet kurumlarına karşı işlenen suçlar kapsamında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince çalışma yapıldı.

Sosyal medyadan şehitlere hakaret etti! Ayvalık’ta yakalandı

Terör örgütü PKK mensupları tarafından, sosyal medya üzerinden şehitlere yönelik olarak hakaret içerikli, terör örgütünü övücü ve destekleyici mahiyette paylaşımların yapıldığı tespit edildi.

Bahse konu paylaşımlar ile örgütün deşifre ve engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda; X (Twitter) sosyal medya platformu üzerinden, şehitlere ve Cumhurbaşkanı'na hakaret içerikli paylaşımlar yapan bir kişi Ayvalık ilçesinde yakalandı. Şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...