Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 10 PKK'lı terörist daha öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

TSK, Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde 2 PKK’lı ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 8 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

22 Aralık'taki Irak'ın kuzeyindeki alçak saldırının ardından şehit düşen 12 askerin kanı yerde kalmadı. Güvenlik güçleri, saldırının ardından çok sayıda hava operasyonu Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki PKK hedeflerini yerle bir etti. Operasyonlarda terör örgütü mensuplarına büyük kayıplar verildi. 

Bir haftalık süre zarfında 60'a yakın terörist etkisiz hale getirilirken bugün güney sınırının ötesinde yeni hava operasyonları düzenlendi.

10 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde 2 PKK’lı ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 8 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. 

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"TERÖRİSTLERE HİÇBİR YER GÜVENLİ DEĞİL"

Teröristler için hiçbir yer güvenli değil! Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde 2 PKK’lı ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 8 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1740656798787641753

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...