Taksici ile turistin tartışması kamerada: Dolandırıldığını zannedip ücreti vermek istemedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beyoğlu'nda bir turist kadın, bindiği taksinin taksimetresinde yazan 70 lirayı vermek istemedi. Dolandırıldığı düşünen kadın, taksici ile tartışmaya başladı. Turist sürücüye sadece 20 lira verdi. Taksici ise "Haram zıkkım olsun" diyerek isyan etti.

Beyoğlu’nda taksiye binen bir turist kadın, taksimetrede yazan 70 liranın yerine dolandırıldığını düşünerek 20 lira vermek istedi. Taksi sürücüsü ile kısa süreli tartışma yaşayan turist, polis çağırmak isteyen adama, “Polis var, problem yok” dedi. O ilginç anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

TAKSİCİ İLE TURİST ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay geçtiğimiz gün gece saatlerinde Beyoğlu Kulaksız Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre taksiye binerek istediği yere giden bir turist, 70 lira tutan yol ücretini dolandırıldığını düşünerek vermek istemedi. 70 lira yerine 20 lira vermek isteyen turist ile taksi sürücüsü arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Yoldan geçen vatandaşların da dahil olduğu tartışmada turist, polis çağıracağını söyleyen taksi sürücüsüne, “Polis var, problem yok” dedi.

Taksici ile turistin tartışması kamerada: Dolandırıldığını zannedip ücreti vermek istemedi

"ZIKKIM OLSUN SANA"

Turist kadın, taksimetrede yazan ücret yerine 20 lira verirken, taksi sürücüsü ise “Helal yok, haram. Zıkkım olsun sana” dedi. Yaşanan ilginç tartışma vatandaşların cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...