Thodex davasında mütalaa açıklandı: Rekor ceza talebi, 40 bin 462 yıla kadar hapsi istendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Thodex davasında mütalaa açıklandı: Rekor ceza talebi,  40 bin 462 yıla kadar hapsi istendi

GÜNDEM Haberleri

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında Cumhuriyet Savcısı mütalaası açıklandı. Özer'in 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması istendi.

Arnavutluk Adalet Bakanlığınca iadesinin ardından getirildiği Türkiye'de tutuklanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında Cumhuriyet Savcısı mütalaasını açıkladı.

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı ve Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama" suçlarından toplamda 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...