Tuzla'da ağaçlık alanda dehşet! Vatandaşlar gördü, polis gelince korkunç gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Tuzla'da ağaçlık alanda dehşet! Vatandaşlar gördü, polis gelince korkunç gerçek ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tuzla’da sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından ağaçlık alanda yerde yatan bir kişi olduğu görüldü. Durum hemen ekiplere bildirildi ve olay yerine gelen polisler, yerde yatan yabancı uyruklu erkek şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Tuzla'da sabah saatlerinde sıralarında korkunç bir olay yaşandı.  Orta Mahallesi’nde cadde kenarındaki ağaçlık alanda yerde yatan şahsı gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulundu.

YABANCI UYRUKLU OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, şerit çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Yabancı uyruklu 28 yaşındaki N.B.’ye ait olduğu anlaşılan cesette herhangi bir yara ya da darp izine rastlanmadığı öğrenildi. Ceset, olay yerindeki incelemelerin ardından cenaze nakil aracıyla Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ruslan24 Eylül 2023 13:59

Yabancı uyruklu nereli iymis

Sonraki Haber Yükleniyor...