Üsküdar’da patlama yaşanan bina iş makinalarıyla yıkıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üsküdar’da patlama yaşanan bina iş makinalarıyla yıkıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Dün Üsküdar'da bir binada yaşanan patlamanın ardından 5 katlı bina gece boyunca iş makinaları tarafından yıkıldı.

Dün Üsküdar'da öğle saatlerinde 5 katlı bir binada meydana gelen patlama sonrası 4 kişi yaralanmıştı.  Olay yerinde güvenlik önlemi için 6 bina tedbir amacıyla boşaltılmıştı. Yaşanan olay sonrası hasar gören bina için yıkım çalışmaları gece adrese gelen iş makinalarıyla başladı. 

Gece boyunca devam eden çalışmalarla birlikte sabahın ilk saatlerine doğru bina yıkıldı. İş makinalarının bölgedeki çalışmaları devam ediyor. Öte yandan polis ve itfaiye ekipleride tedbir amaçlı beklemeye devam ediyor.

Üsküdar’da patlama yaşanan bina iş makinalarıyla yıkıldıÜsküdar’da patlamanın binada bıraktığı tahribat havadan görüntülendi.

NE OLMUŞTU?

Üsküdar’da Valide-i Atik Mahallesi, Abacıdede Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında doğal gaz patlaması oldu. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen ekiplere ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. 

Polis ekipleri bina çevresinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri patlama nedeniyle yaralanan vatandaşları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Şiddetli patlama nedeniyle binada ve çevredeki binalarda maddi hasar meydana geldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...