Yaşlı bakım evinde skandal görüntüler! Sosyal medyada tepkiler peş peşe geldi, bakanlık harekete geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükçekmece'deki özel bir bakımevinde çekilen skandal görüntüler sosyal medyada infiale yol açtı. Videoda bir bakıcının, yatalak hastaya şiddet uyguladığı anlar yer aldı. İnsanlık dışı o görüntülerin ardından bakanlık harekete geçti. Bakımevi kapatıldı, şüpheli yakalandı.

İstanbul Büyükçekmece ilçesinde bulunan özel bir bakımevindeki çalışanların, hastalara uyguladığı şiddet anlarına ait video sosyal medyada infiale yol açtı. Skandal görüntüleri çekip sosyal medyada paylaşan bakımevi çalışanları büyük tepki çekti.

HASTALARA ŞİDDET UYGULAYIP ALAY ETTİLER

Görüntülerde bakımevinde çalışan bir kişinin, yatalak bir hastaya önce küfredip ardından fiziksel şiddet uygulayarak, "Beni seviyor musun?" diye sorduğu görüldü. Görüntüyü çeken kişi ise o anları gülerek kaydetti.

ZANLI YAKALANDI

Ardından emniyet birimleri harekete geçti. Ekipler, şiddet uygulayan şahsın N.C. olduğunu belirledi. Zanlı kısa süre içinde  gözaltına alındı.

BAKIMEVİ SORUŞTURMA TAMAMLANANA KADAR KAPATILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından, skandal görüntüler sonrası açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan İstanbul’da özel bir bakımevinde görev yapan personelin hastaya hakaret ettiği ve şiddet uyguladığı görüntülerle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Silivri’de özel bir bakımevinde meydana gelen olayın paylaşılmasının ardından İl Müdürlüğümüze bağlı ekipler ivedilikle ilgili bakım merkezine giderek gerekli incelemelerde bulunmuştur.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakan25 Temmuz 2023 15:28

Görüntüye çekip gülen zavallıya da soruşturma başlatılsın.

Sonraki Haber Yükleniyor...