Yerebatan Sarnıcı’nda kimyasal koku paniği

- Güncelleme:
Yerebatan Sarnıcı’nda kimyasal koku paniği

GÜNDEM Haberleri

Yerebatan Sarnıcı’nda kimyasal madde kokusu ekipleri harekete geçirdi. Kimyasal kokuyu fark eden vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İtfaiye ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler yapılan çalışmada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı.  

İstanbul’da saat 17.00 sıralarında Fatih Alemdar Mahallesi Yerebatan Sarnıcı Müzesi’nde kimyasal koku paniğe neden oldu. Yerebatan Sarnıcı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, 76 ülke başkonsolosu ve konsoloslarının katıldığı etkinlik öncesinde kimyasal bir koku fark edildi.

KİMYASAL TEPKİME OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Müzeye gelen ekipler, havalandırma çalışması yaptı. İncelemeler sonucu herhangi bir kimyasal tepkime olmadığını tespit eden ekipler, olay yerinden ayrıldı.

Öte yandan itfaiye görevlileri müzede hava tahliyesi çalışması yaptı. Kokunun, toplantı öncesinde yapıldığı belirtilen ilaçlamadan kaynaklanmış olabileceği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı/ Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...