ABD enflasyon verileri öncesinde dolar 32 TL üzeri seyrediyor! Euro, Sterlin kaç TL?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ABD enflasyon verileri öncesinde dolar 32 TL üzeri seyrediyor! Euro, Sterlin kaç TL?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dolar euro kaç TL, sorusu araştırılıyor. ABD enflasyon verisi öncesinde serbest piyasada dövizde son durum ne, soruları hız kazandı. 32 TL'yi gördükten sonra daha da yukarıları zorlamaya başlayan dolar kaç oldu? Peki, Euro, Sterlin kaç TL? İşte 12 Mart güncel döviz kurları...

Dolar/TL kuru, yükselişlerini yeni güne taşıdı. Dolar bugün ne kadar, sorusunun cevabı merak konusu oldu. Piyasalar yeni güne peş peşe yeni rekorlarla başladı. Dolar, euro ve altın zirveye demir attı. Türk Lirasının değer kaybı haftanın ikinci gününde de sürüyor. Peki, Dolar ve avro güne nasıl başladı? Dolar, euro fiyatlarında son durum ne? 12 Mart 2024 döviz kurları...

1 DOLAR ŞU ANDA NE KADAR?

Döviz kurları, dalgalı da olsa yüksek ivmesini devam ettiriyor. Dolar kuru haftanın ikinci gününde de yükselişini sürdürüyor. Dolar kritik sınırı aşarak yeni rekorlara yürüyor. Türk Lirası'ndaki değer kaybı hızlanırken, Dolarda bir eşik daha aşıldı. Son kapanışını 32.044 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 32.0402 liradan, satış fiyatı ise 32.0479 liradan işlem görüyor.

ABD enflasyon verileri öncesinde dolar 32 TL üzeri seyrediyor! Euro, Sterlin kaç TL? - 1. Resim

EURO KAÇ TL?

Euro/TL ise 35,04 seviyesinde işlem görüyor.

STERLİN KAÇ TL?

Sterlin güne 41,04 seviyesinde başladı.

ABD enflasyon verileri öncesinde dolar 32 TL üzeri seyrediyor! Euro, Sterlin kaç TL? - 2. Resim

KAPALIÇARŞI DÖVİZ KURLARI

Kapalıçarşı döviz kurlarının anlık alış satış fiyatlarında USD Dolar alış fiyatı 33,02 satış fiyatı ise 33,04 oldu. EUR Euro alış 35,80 satış ise 35,90 TL. GBP İngiliz Sterlini alış fiyatı ise 42,22 olurken satış fiyatı 42,84 TL seviyesinde.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...