CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce kimdir?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Canlı yayına konuk olan Ayşe Ünlüce'nin hayatı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Ayşe Ünlüce kimdir? Now TV Çalar Saat konuğu canlı yayın konuğu Ayşe Ünlüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Now TV canlı yayınına konuk olan Ayşe Ünlüce'nin hayatı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Ayşe Ünlüce kimdir? Canlı yayın konuğu Ayşe Ünlüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalar Saat programı konuğu CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce kimdir? 

CHP ESKİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYŞE ÜNLÜCE KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ayşe Ünlüce, 1970 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi.  Ayşe Ünlüce, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde hukuk eğitimini tamamladı. Adalet Bakanlığı bünyesinde bir süre hâkimlik görevini üstlendi.

2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde 1. Hukuk Müşaviri olarak atanarak belediye hizmetlerine katkıda bulunmaya başladı. 2018 yılından itibaren ise Genel Sekreterlik görevini üstlendi.

Ayşe Ünlüce, aynı zamanda iki çocuk annesidir. Ayrıca, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Av. Aydın Ünlüce'nin eşidir. Eşinin ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olma kararı aldı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...