Evde Bakım Maaşı yatan iller mart 2024

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Evde Bakım Maaşı yatan iller mart 2024

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Evde bakım yardımı, Mart ayı ödeme bilgisi merak konusu oldu. 2024 evde bakım maaşı yatan iller listesi öğrenme ekranı araştırılıyor. Zamlı Mart ayı evde bakım maaşları ne zaman yatacak, yattı mı ?İşte Mart 2024 evde bakım maaşı yatan iller listesi ve detaylar...

Mart ayında yatacak olan evde bakım maaşlarının listesi sorgulanıyor. Zamlı mart ayı evde bakım maaşları ne zaman yatacak? e-Devlet sorgulama ekranı haberimizde. 2024 Mart ayında evde bakım maaşları ne zaman ve hangi illere yatırıldı?

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER MART 2024

Son yapılan güncellemeyle evde bakım maaşları 7 bin 609 TL olmuştu.

Mart ayı evde bakım maaşı ödemeleri henüz hesaplara geçmedi. Şubat ayı ödemeleri 17 Şubat günü başlamıştı.  Evde bakım maaşları 11-15 Mart arasında hesaba yatırılması bekleniyor. Bu nedenle gözler 15-31 Mart tarihleri arasında.

Evde Bakım Maaşı yatan iller mart 2024 - 1. Resim

Evde bakım maaşını sorgulamak isteyenler e-Devlet üzerinden SMS ile sorgulayabilir.  Evde bakım parası SMS ile de öğrenilebiliyor. Bunun için BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak sorgulama yapılabiliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...