Fenerbahçe Union SG'yi elerse rakibi kim olacak? Fenerbahçe Konferans Ligi’nde turu geçip çeyrek finale kalırsa rakibi kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe Union SG'yi elerse rakibi kim olacak? Fenerbahçe Konferans Ligi’nde turu geçip çeyrek finale kalırsa rakibi kim?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe Union SG’yi elerse çeyrek finalde rakibi Viktoria Plzen, Servette, Aston Villa, Ajax, Molde, Club Brugge, Dinamo Zagreb, PAOK, Lille, Sturm Graz, Lille, Fiorentina, Maccabi Haifa, Olimpiakos ve Maccabi Tel Aviv takımlarından biri olacak. | Fenerbahçe Union SG’yi ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup etti. Peki, Fenerbahçe Union SG'yi elerse rakibi kim olacak? Konferans Ligi’nde turu geçmeye çok yakın olan sarı-lacivertlilerin çeyrek final muhtemel rakipleri merak ediliyor. İşte Fenerbahçe’nin çeyrek finale kalması durumunda muhtemel rakipleri!

Fenerbahçe Union SG'yi elerse rakibi kim olacak? Fenerbahçe Union SG takımını deplasmanda 3-0 mağlup etti ve çeyrek finale göz kırptı. Fenerbahçe’nin turu geçmesi durumunda çeyrek finaldeki rakibi kura çekimi ile belli olacak. Peki, Fenerbahçe turu geçerse çeyrek finalde rakibi kim olacak? İşte Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri…

FENERBAHÇE UNİON SG'Yİ ELERSE RAKİBİ KİM OLACAK?

Fenerbahçe ilk maçta deplasmanda Union SG’yi 3-0 mağlup etmişti. İkinci maçta kendi evinde bir sürpriz olmazsa temsilcimizin Konferans Ligi’nde son 16 turunu geçip çeyrek finale çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Union SG’yi elemesi durumunda rakibi 15 Mart 2024 Cuma günü yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında Lille, Sturm Graz, Lille, Fiorentina, Maccabi Haifa, Olimpiakos ve Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Servette, Aston Villa, Ajax, Molde, Club Brugge, Dinamo Zagreb, PAOK takımları yer alıyor. Son 16 turu ikinci maçlarının ardından Fenerbahçe’nin muhtemel 7 rakibi de belli olacak.

Dün akşam oynanan ve Fenerbahçe’nin muhtemel rakiplerinin yer aldığı Konferans Ligi son 16 turu maç sonuçları şu şekildedir:

Ajax 0 - 0 Aston Villa

Molde 2 - 1 Club Brugge

Olympiakos 1 - 4 Maccabi Tel Aviv

Sturm Graz 0 - 3 Lille

Dinamo Zagreb 2 - 0 PAOK

Maccabi Haifa 3 - 4 Fiorentina

Servette 0 - 0 Viktoria Plzen

Bu sonuçların ardından Fenerbahçe ile birlikte Lille ve Maccabi Tell Aviv’in bir sürpriz yaşanmazsa çeyrek finale kalacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla Lille ve Maccabi Tell Aviv takımlarının Fenerbahçe’nin çeyrek finaldeki kesin muhtemel rakipleri arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

ÇEYREK FİNAL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Konferans Ligi’nde ikinci maçlar 14 Mart Perşembe günü oynanacak. İkinci maçların ardından çeyrek finale çıkan 8 takım belli olacak. Çeyrek finale kalan takımların belli olmasının ardından ertesi gün yani 15 Mart Cuma günü Konferans Ligi çeyrek final eşleşmelerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacak.

Çeyrek final için kura çekiminin yapılmasının ardından yarı final için tekrar kura çekimi yapılmayacak. Çeyrek final eşleşmelerine göre takımların final yolu da belirlenmiş olacak.

Çeyrek finalde ilk maçlar 11 Nisan 2024 tarihinde, ikinci maç ise 18 Nisan 2024’te oynanacak.

Fenerbahçe Union SG'yi elerse rakibi kim olacak? Fenerbahçe Konferans Ligi’nde turu geçip çeyrek finale kalırsa rakibi kim? - 1. Resim

FENERBAHÇE UNİON SG İLK MAÇI KAÇ KAÇ BİTMİŞTİ?

Fenerbahçe konuk olduğu Union SG deplasmanında sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı ve çeyrek final için büyük avantaj elde etti. Fenerbahçe’nin gollerini Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic kaydetti.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...