Galatasaray ve Fenerbahçe 7 Nisan Süper Kupa maçının saati değişti 21.30'a alındı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray ve Fenerbahçe  7 Nisan Süper Kupa maçının saati değişti 21.30'a alındı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının başlama saati değişti. Yeni saati TFF duyurdu. Peki, Süper Kupa Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Süper Kupa maçının saatinde değişiklik yaşandı. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY  FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa maçının başlama saati 21.30'a alındı.

TFF'nin yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

Galatasaray ve Fenerbahçe  7 NisanSüper Kupa maçının saati değişti 21.30'a alındı - 1. Resim

"2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçının başlama saati güncellenmiştir. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda daha önce planlanan müsabakanın başlama saati, 21.00 olarak belirlenen saatte 21.30'a güncellenmiştir."

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı 7 Nisan tarihinde Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele 21:30'da A Spor'da canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...