Manchester City Kopenhag maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona erdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Manchester City Kopenhag maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona erdi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Manchester City Kopenhag maçı kaç kaç, bitti mi, maç sonucu nedir? | Bu akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Manchester City Kopenhag’ı konuk ediyor. Maçta ilk yarı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona erdi. Peki, Manchester City Kopenhag maçı kaç kaç, golleri kimler attı, maç bitti mi? İşte detaylar…

Manchester City Kopenhag maçı kaç kaç? Manchester City Kopenhag maçının ilk yarısı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona erdi. Peki, Manchester City Kopenhag maçı kaç kaç, golleri kimler attı, maç bitti mi? Detaylar haberimizde…

MANCHESTER CİTY KOPENHAG MAÇI KAÇ KAÇ?

Manchester City Kopenhag maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Manchester City Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen takım oldu.

Manchester City Kopenhag maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile devam ediyor - 1. Resim

REAL MADRİD LEİPZİG İLK MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Manchester City Kopenhag ilk maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona ermişti. Manchester City’nin gollerini 10. dakikada De Bruyne, 45. dakikada Silva, 90+2’de Foden kaydetti. Kopenhag’ın golünü ise 34. dakikada Mattsson attı.

Manchester City Kopenhag maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile devam ediyor - 2. Resim

MANCHESTER CİTY KOPENHAG MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Manchester City Kopenhag maçı bu akşam saat 23.00’te başlayacak.

MANCHESTER CİTY KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Manchester City Kopenhag maçı EXXEN platformundan canlı olarak ekranlara gelecek. EXXEN’den maçı canlı izleyebilmeniz için EXXEN Spor kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...