Manchester City Kopenhag Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona erdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Manchester City Kopenhag Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona erdi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Manchester City Kopenhag ilk maç kaç kaç bitti? | Bu akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Manchester City ile Kopenhag karşı karşıya gelecek. İlk maçların ardından rövanş maçı heyecanı futbol severleri sardı. Peki, Manchester City Kopenhag Şampiyonlar Ligi ilk maçı kaç kaç bitmişti, maç sonucu neydi? İşte Kopenhag Manchester City maç sonucu ve bu akşamki maç detayları…

Manchester City Kopenhag ilk maç kaç kaç bitti? Manchester City Kopenhag ilk maçının ardından rövanş maçı heyecanı futbol severleri sardı. Peki, Manchester City Kopenhag Şampiyonlar Ligi ilk maçı kaç kaç bitmişti, maç sonucu neydi? İşte Kopenhag Manchester City maç sonucu ve bu akşamki maç detayları haberimizde…

MANCHESTER CİTY KOPENHAG İLK MAÇ KAÇ KAÇ BİTTİ?

Manchester City Kopenhag ilk maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona ermişti. Manchester City’nin gollerini 10. dakikada De Bruyne, 45. dakikada Silva, 90+2’de Foden kaydetti. Kopenhag’ın golünü ise 34. dakikada Mattsson attı.

Manchester City Kopenhag Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçı 3-1’lik Manchester City üstünlüğü ile sona erdi - 1. Resim

MANCHESTER CİTY KOPENHAG MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Manchester City Kopenhag maçı bu akşam saat 23.00’te başlayacak.

MANCHESTER CİTY KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Manchester City Kopenhag maçı EXXEN platformundan canlı olarak ekranlara gelecek. EXXEN’den maçı canlı izleyebilmeniz için EXXEN Spor kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...