Survivor All Star 4 Mart üçüncü eleme adayı Mavi takımdan Batuhan oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor All Star 4 Mart üçüncü eleme adayı Mavi takımdan Batuhan oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor'da eleme adayı netlik kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım ada konseyinde eleme adaylarını belirlediler. Cumartesi günü gergin geçen konseyin ardından haftanın ilk eleme adayı olarak belirlenen isim Hakan olmuştu. İkinci eleme adayı ise kırmızı takımdan Mustafa Kemal olmuştu. Peki, Survivor All Star 4 Mart üçüncü eleme adayı kim oldu? Peki, Survivor bugün kim aday oldu? Survivor potaya kim girdi? İşte detaylar.

Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de ekranlara geldi. Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Survivor'da 3. eleme adayı, bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu ile belli oldu. Survivor All Star'da eleme potasına kim gitti, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8 4 Mart Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Survivor All Star'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. 4 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan 12-7'lik skorla Kırmızı takım oldu.

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım yarıştılar. Bu hafta erkek elemesi olacağı için Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım eleme adayı olarak bir erkek ismi potaya gönderdi.

Haftanın ilk eleme adayı mavi takımdan Hakan olmuştu. Survivor ikinci eleme adayı ise Mustafa Kemal olmuştu. Üçüncü eleme adayı ise mavi takımdan Batuhan oldu.

Survivor'da geçen haftanın eleme potasına giren ismi Begüm olmuştu.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...