Acun Ilıcalı'nın Survivor için teklif götürdüğü Pascal Nouma tuvalet itirafıyla ses getirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı'nın Survivor için teklif götürdüğü Pascal Nouma tuvalet itirafıyla ses getirdi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir dönemin yıldız futbolcusu Pascal Nouma, Acun Ilıcalı'nın kendisine Survivor için teklif getirdiğini söyledi. Eski futbolcu yarışmaya 2 kez katıldığını adadaki şartlardan dolayı 3'üncü kez teklifi kabul etmediğini dile getirdi. Fransız futbolcu adada yarışmacıların tuvalet için ormana gittiğini itiraf etti.

Bu yıl güçlü bir kadro ile izleyici karşısına çıkan Survivor All Star'da kıran kırana mücadele devam ederken, Survivor'un eski yarışmacısı Pascal Nouma'dan ilginç bir itiraf geldi.

ACUN ILICALI TEKLİFTE BULUNMUŞ

Oya Çınar'ın programına katılan eski futbolcu, Acun Ilıcalı'nın Survivor için kendisine teklifte bulunduğunu söyledi. 3'üncü kez yarışmaya katılmayacağını Ilıcalı'ya ileten Pascal Nouma ada yaşantısıyla ilgili şunları söyledi;

 "Türkiye neden televizyona değim mi çünkü istemiyorum. Normalde bu Survivor 2024, ben Acun ofise gittim ben Acun bana sordu, 'Pascal gitmek ister misin?' Ben istemiyorum. İki kere gittim yeter yani 3. kez istemiyorum" dedi.

Acun Ilıcalı'nın Survivor için teklif götürdüğü Pascal Nouma tuvalet itirafıyla ses getirdi - 1. Resim

TUVALET İTİRAFI

"No Acun istemiyorum. Kamera of, yemek veriyorlar filan insanlar soruyor imkansız... 90 kilo gittim 72 döndüm. O zaman ben tekrar ormanda tuvalete mi gideceğim, tuvalet yok filan yeter!" dedi.

Acun Ilıcalı'nın Survivor için teklif götürdüğü Pascal Nouma tuvalet itirafıyla ses getirdi - 2. Resim

SURVİVOR'A İKİ KEZ KATILMIŞTI

İlk olarak 2011 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılan ünlü futbolcu, o sene Nihat Doğan ile ettiği kavga yüzünden yarışmadan diskalifiye edilmişti. Ardından 2015 yılında bu sefer Survivor All Star'a katılan Pascal Nouma bu sezonda da finale kalamadan yarışmadan elendi.

Acun Ilıcalı'nın Survivor için teklif götürdüğü Pascal Nouma tuvalet itirafıyla ses getirdi - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...