Tesla'nın mart ayı fiyatları belli oldu... Tesla Model Y fiyat listesi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Tesla'nın mart ayı fiyatları belli oldu... Tesla Model Y fiyat listesi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Model Y ne kadar oldu, sorusu hız kazandı. Tesla'nın mart ayı fiyatları netleşti. Tesla fiyatı ne kadar? En ucuz Tesla hangisi? Tesla Model Y kaç TL?

Amerika Birleşik Devletleri merkezli üretici Tesla, geçen aya göre fiyatlarında artışa gitti. Tesla fiyatı ne kadar? En ucuz Tesla hangisi? Tesla Model Y kaç TL?

TESLA MODEL Y KAÇ TL?

Tesla'nın elektrikli otomobil dünyasındaki en prestijli modellerinden biri olan Model Y, mart ayı ile birlikte 2,5 milyon liranın üzerine çıktı. 

Ülkemizde Performance, Long Range AWD ve Arkadan İtiş olarak üç farklı donanımda satışa sunulan Tesla Model Y fiyatları şöyle;

Tesla Model Y Arkadan İtiş 2.643.974 TL

Tesla Model Y Long Range Dört Çeker 3.104.486 TL

Tesla Model Y Performance Dört Çeker 3.230.822 TL

Model Y'nin motor gücü, 396 HP (291 kW) olup, tork değeri ise 510 Nm'dir. Bu güçlü elektrikli otomobilin azami hızı 217 km/h'dir. 81 kWh'lik bataryası ile Model Y, tek bir şarjla 533 km mesafe kat edebilir.

TESLA, İKİ KOLTUKLU MODEL Y VERSİYONUNU TANITTI

Tesla şimdi de Doblo’ya rakip oldu. Yeni Model Y tanıtıldı. Model Y, kargo alanını en üst düzeye çıkarmak ve ticari araç teşviklerini almak için artık sadece iki koltuklu olacak. Tesla Model Y Cargo’nun WLTP test döngüsüne göre tek şarjla 565 kilometreye kadar seyahat edebileceğini dile getirdi. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...