Kral çıplak

A -
A +

Kral çıplak

 

Durum çok net

 

Kadıköy’de 2-2 biten Alanya mücadelesinin ardından, “Hocam, şimdi bu maçı yeniden oynama imkânınız olsa aynı kadroyla mı çıkardınız” diye sorduğumda kısa bir tereddüt yaşasa da “Evet” cevabı vermişti. Bunu inanarak söylediğini, Rize deplasmanına Mert-Ferdi değişikliği hariç aynı kadroyla çıktığında gördüm. Fenerbahçe’de sakat oyuncular var, formsuz olanlar var, adapte olamayanlar var, ancak esas sorun hocada! Kafası mı karışık dersiniz, motivasyonu mu bozuk dersiniz, baskı altında mı dersiniz bilemem. Kesin olan şu ki, İsmail Hoca kendinde değil.

 

Ders olur mu?

 

Zira, Ankaragücü karşısında başlayan on birin başka bir açıklaması olamaz. Takıma iki ay sonra dönen, sakatlıktan yeni çıkmış Osayi’nin sol bekte ne işi var? Tamam Ferdi dinleniyor da Oosterwolde niye oynamıyor? Stoperde takımın en ağır ikilisi Serdar-Bonucci, orta sahada yine evlere şenlik Krunic, hem de sezonun bir diğer kayıbı Zajc’la birlikte. Hadi birini anladık, ikisi ne alaka? Bari yanına İsmail’i ya da Mert’i koysaydın. Cengiz’e söyleyecek söz yok. Taktik desen hep aynı ezber. Kayıp bir ilk yarı. “Hamleyle çeviririm” derken, kuzu çevirme oldun. Türkiye Kupası’ndan hem skor hem oyun olarak elendin. Belki ders olur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.