Dursun Başkan’a mesajım var!

A -
A +

Okan Hoca, bugüne kadar ‘Şampiyonlar Ligi’nde ne yaptı ki, ‘takımınızın beklenen sonuçları alacağından’ emin olabiliyorsunuz?

 

Bir zamanlar “Avrupa fatihi” diye alkışlanan Galatasaray’a ne oldu?
Milyonlarca taraftar, üzüntü içinde “bu sorunun cevabını” arıyor.
İşte “acı” tablo; gazetemizdeki haberi sütunuma alıyorum.
Başlık: “Son 18 Şampiyonlar Ligi maçında 1 galibiyet”
Haber: “Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında çıktığı son 18 müsabakada sadece bir galibiyet alabildi.
Sarı kırmızılı ekip, ‘Devler Ligi’nin grup aşamasında geride kalan 18 müsabakada bir galibiyet, beş beraberlik ve 11 yenilgi’ yaşadı.
Avrupa'da galibiyet hasreti yedi maça çıktı. Galatasaray, UEFA turnuvalarında çıktığı son yedi maçta galibiyet alamadı.
Son galibiyetini geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında İngiltere'nin Tottenham takımı karşısında elde eden sarı kırmızılılar, sonrasında ‘Kupa 2’de altı maça çıktı. Bu süreçte dört beraberlik, iki yenilgi yaşayan ‘Cimbom’ bu sezona da Eintracht Frankfurt yenilgisi (5-1)le başladı.”
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, “tablo, bütün acılığı ile ortada iken” bakınız ne diyor:
“Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Bu bir turnuva, sekiz maç var. İlk sekizin içinde, daha sonra 24’ün içinde mutlaka olmalı ve devam etmeliyiz. Teknik kadroya inancımız tamdır. Bu kadroyla üç sene peş peşe şampiyon olduk. Bu kadronun Galatasaray’ın beklediği sonuçları alacağından eminiz ve siz de göreceksiniz.” Dursun Başkan’a bir sorum olacak: “Okan Hoca, bugüne kadar ‘Şampiyonlar Ligi’nde ne yaptı ki, ‘takımınızın beklenen sonuçları alacağından’ emin olabiliyorsunuz?..”
İnşallah bu defa yanılmazsınız…
Bu arada, “Fenerbahçe Başkanlık koltuğundaki değişimden sonra, ‘yeni gelen’ Başkan’a yolladığınız ‘dostluk mesajı’ için” sizi tebrik ederim.
Yeni başkan Sadettin Saran’ın da başkanlığının ilk konuşmasında “aynı konuya değinmesi” ve de “Gerilimin kaldırılması için gereken adımların atılacağını” söylemesi, “yarım asırdan fazla bir süredir ‘büyük’ rekabete ‘yeniden düşmanlık yerine dostça rekabetin getirileceğini” ifade etmesine “bu yönde verilen cevabınızı” alkışlıyorum. 
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın, “kendi kulübünde uğradığı şiddet vuruşu” ile “sporumuzdan, futbolumuzdan şiddetten arındırılması için” atılacak her türlü adımı destekleyeceğinden eminiz. 
“3 Büyükler olarak” bu adımı atar ve “örnek olacak” adımları atarsanız, sporumuzda “sadece futbolda değil”, bütününde “çok şeyin değişeceğini” göreceksiniz.
3 Büyükler olarak atacağınız bu adımlara, Trabzonspor da katılacaktır.
Atınız bu adımları, yarınlarda “spor tarihimize yazılacak bu adımlar okunacak” ve örnek olarak alınacaktır!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.