Film festivali evine geri dönüyor: 19. Akbank Kısa Film Festivali fiziki ortamda

- Güncelleme:
Film festivali evine geri dönüyor: 19. Akbank Kısa Film Festivali fiziki ortamda

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Akbank Kısa Film Festivali, bu sene 2-12 Mayıs tarihlerinde seyircisiyle yeniden buluşacak...

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Pandemiden bu yana online ortamda gerçekleştirilen festival, bu sene tekrar fiziki ortama taşınıyor. Akbank Sanat binasında Selim Evci direktörlüğünde gerçekleşecek festival online olarak da takip edilebilecek. 

JÜRİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

Toplam 2.237 kısa filmin başvuru yaptığı; gerçekleştirilecek 19. Akbank Kısa Film Festivali’nin ulusal ve uluslararası yarışmalarının jüri üyeleri de açıklandı. Ulusal Yarışma ‘Festival Kısaları’ ana jüri üyeleri; oyuncu Beren Saat, yönetmen Umut Aral, oyuncu Ekin Koç, kurgucu Ali Aga ve Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı olacak. Uluslararası yarışma ‘Dünyadan Kısalar’ ana jüri üyeliğini ise oyuncu Mina Kavani, yönetmen Jonas Matzow Gulbrandsen, oyuncu Nik Xhelilaj, Mubi Türkiye direktörü Cem Altınsaray ve yine Derya Bigalı üstleniyor. ‘Forum Senaryo Yarışması’ ana jüri üyeleri; oyuncu Merve Dizdar, yönetmen Emre Kayiş ve oyuncu, oyun yazarı Berkay Ateş olarak tespit edildi. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...