55’lik Rafet El Roman’dan ilginç dans: Kimse figürlerine anlam veremedi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dönemde yüzündeki değişimle adından söz ettiren Rafet El Roman, sahnede müziğin ritmine kendini bırakıp dans ettiği anlarla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı için sosyal medyada birçok esprili yorum yapıldı.

Sahne performansları ve dikkat çeken çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Rafet El Roman, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Estetik yaptırdığı iddia edilen şarkıcı, son olarak ilginç dansıyla espri konusu oldu.

“İÇİNE AJDAR KAÇMIŞ”

Bir mekanda sahne alan Rafet El Roman, şarkı söylediği anlarda müziğin ritmine kendini kaptırdı. Peş peşe ilginç figürler sergileyen şarkıcı için sosyal medyada birbirinden komik yorumlar yapıldı. Kullanıcılardan “İçine Ajdar kaçmış” , “Çok iyi dans ediyorsun dediklerinde ben” , “Ne yiyip ne içiyor acaba” , “Allah’tan herkes delirdi de dikkat çekmiyoruz” şeklinde esprili mesajlar geldi. 

Bazı kişiler ise şarkıcının dans performansını çok beğendiğini belirterek “Yaşına göre gayet iyi” , “Güzel dans ediyor” gibi yorumlarla Rafet El Roman’a arka çıktı.

55’lik Rafet El Roman’dan ilginç dans: Kimse figürlerine anlam veremedi

ESTETİK YAPTIRDI, PİŞMAN OLDU

Öte yandan daha önce estetik haberleriyle gündeme gelen Rafet El Roman, botoks yaptırdığını itiraf etmişti. Pişmanlığını dile getirdiği açıklamasında “Arkadaşlar botoks yaptırdım yaptırmaz olaydım, bazı insanların kesinlikle botoks yaptırmaması lazım. Ben de onlardan biriyim. Karizmam, yakışıklılığım mı desem resmen mahvoldu” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...