Merve Boluğur’un “Bir çocuğum olsun istemiştim” sözlerine eski eşi Murat Dalkılıç’tan cevap geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Merve Boluğur’un “Bir çocuğum olsun istemiştim” sözlerine eski eşi Murat Dalkılıç’tan cevap geldi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Oyuncu Merve Boluğur’un katıldığı bir programda “Ben mutlu bir yuvam olsun istedim... Çok acıklı konuştum ama hep bir erkek çocuğum olsun istedim” sözleri sonrası eski eşi Murat Dalkılıç eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Gelen yorumlara cevap veren şarkıcı “Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu” dedi.

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol alan Merve Boluğur, 2015 yılında Murat Dalkılıç ile nikah masasına oturdu. İddia edilene göre çift, aralarındaki bir güven sorunundan dolayı 2017 yılında boşandı. 

Merve Boluğur’un “Bir çocuğum olsun istemiştim” sözlerine eski eşi Murat Dalkılıç’tan cevap geldi

MERVE BOLUĞUR: HEP BİR ERKEK ÇOCUĞUM OLSUN İSTEDİM

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler’in Youtube’daki programında “Ben mutlu bir yuvam olsun istedim... Çok acıklı konuştum ama hep bir erkek çocuğum olsun istedim” şeklinde duygulandıran bir konuşma yaptı. Bu sözlerin ardından tüm oklar eski eşi Murat Dalkılıç’a çevrildi. Hedef gösterilen Dalkılıç hakkında birçok yorum olumsuz yorum yapıldı. 

Merve Boluğur’un “Bir çocuğum olsun istemiştim” sözlerine eski eşi Murat Dalkılıç’tan cevap geldi

MURAT DALKILIÇ: ESKİ KARIM ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEMİYORDU

Gelen eleştirilere daha fazla dayanamayan ünlü şarkıcı, “Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım” diyerek sosyal medyadan cevap verdi. Hedef gösterilen kişinin kendisi olmadığını belirten ve evli oldukları dönemde Merve Boluğur’un çocuk istemediğinden bahseden Dalkılıç şöyle konuştu:

“Herkese merhaba… DM kutuma bakıyorum günlerdir, gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla açıkçası ilgilenemedim ama herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit, harika olmuş ama orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım, ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Yani muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Canlarım ciğerlerim bir de bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Anlıyorum, hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz, gayet normal karşılıyorum ama film biteli çok oldu. Neyse günün sonunda yine de temennim iyi olun. Böyle şeylere kafa yoracak kadar zamanımız yok. Sevgiler…”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...