Ferdi Tayfur'un kızına nafaka şoku! Eski damat haklı bulundu

Düzenleyen:
Ferdi Tayfur'un kızına nafaka şoku! Eski damat haklı bulundu

MAGAZİN Haberleri

Müzisyen Tuğçe Tayfur’a eski eşi Taner Şafak tarafından açılan nafakanın azaltılması davasında karar çıktı. Mahkeme, davayı kısmen kabul ederek Şafak’ın çocuğu için ödediği aylık bin dolarlık tazminatın, 6 bin 500 TL olarak belirlenmesine hükmetti.

Oyuncu Necla Nazır ile şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Taner Şafak'tan iki sene önce boşandı. Ayrılan müzisyen çift nafaka yüzünden davalık oldu. Şafak, çocuğu için ödediği bin dolarlık (8 bin 600 TL) nafakanın azalması için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Bugün görülen duruşmada, Şafak’ın avukatı Bahar Şevin Özkaya ile davalı Tuğçe Tayfur’un avukatı İsmail Demirci hazır bulundu. Şafak’ın avukatı davanın kabulüne karar verilmesini istedi. Tayfur’un avukatı ise davanın reddedilmesini talep etti. Mahkeme heyeti davayı kabul etti. Ardından karar açıklandı. Heyet,  Şafak’ın çocuğu için ödediği nafakanın 6 bin 500 TL olarak belirlenmesine hükmetti. Mahkeme, Taner Şafak’ın iştirak nafakasına ek olarak ödemeye başlayacağı 500 doların (4 bin 300 TL) kaldırılması talebini ise reddetti.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...