Masumlar Apartmanı dizisinde Selami Şahin sürprizi

Düzenleyen:
Masumlar Apartmanı dizisinde Selami Şahin sürprizi

MAGAZİN Haberleri

Usta sanatçı Selami Şahin, sevilen dizi Masumlar Apartmanı’na konuk oldu. Şahin, dizide en sevilen şarkılarından biri olan 'Gitme Sana Muhtacım'ı seslendirdi.

Masumlar Apartmanı'nda beklenen düğün gerçekleşti ve sonunda Gülben ile Esat nikah masasına oturdu. 'Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde; Gülben ve Esat’ın düğününde, Gülben’in sürpriziyle beraber Esat’ın nikah şahidi olarak Selami Şahin’i getirmesi herkesi şaşkınlığa uğrattı.

ÜNLÜ SANATÇI SEVİLEN ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Masumlar Apartmanı dizisinde Selami Şahin sürpriziDizide Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola ve Selami Şahin, sette hatıra fotoğrafı çektirdi.

Selami Şahin, düğünde en sevilen şarkılarından biri olan 'Gitme Sana Muhtacım'ı seslendirdi. Ünlü sanatçının rol aldığı sahne çok beğenildi ve o anlar sosyal medyada da gündem oldu. Şahin daha sonra Instagram hesabından paylaşım yaparak "Beni ağırladıkları ve siz değerli izleyicilerle buluşturduğu için Masumlar Apartmanı ailesine çok teşekkür ederim" yazdı.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi ünlü oyuncuların rol aldığı 'Masumlar Apartmanı', her salı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...