Ünlü oyuncudan kötü haber: Pınar Deniz koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
Ünlü oyuncudan kötü haber: Pınar Deniz koronavirüse yakalandı

MAGAZİN Haberleri

Sevilen dizi Yargı’nın başrolü Pınar Deniz koronavirüse yakalandı. Test sonucu pozitif çıkan ünlü oyuncu evde karantinaya girdi.

Son dönemde rol aldığı projelerle adından söz ettiren Pınar Deniz koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncunun kendisi gibi meslektaşı Yiğit Kirazcı’nın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

DİZİYE KORONAVİRÜS MOLASI

Pınar Deniz’in karantinaya girmesinin ardından dizinin yeni bölümlerine de ara verildi. Yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada, “Sevgili izleyicilerimiz, her Pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizimizin yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Hikayemiz 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Ünlü oyuncudan kötü haber: Pınar Deniz koronavirüse yakalandıDizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar gibi başarılı isimler de yer alıyor.

İDDİALAR DOĞRU DEĞİL

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddia ise dizinin hayranlarını endişelendirmişti. Ceylin karakteriyle şöhretini ikiye katlayan Pınar Deniz'in uluslararası bir dijital platformdan teklif aldığı ve diziye veda edeceği iddia edildi. Güzel oyuncu sosyal medyadan yaptığı açıklamada bu iddianın doğru olmadığını şu sözlerle açıkladı: “İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum ve son derece keyifle çalıştığım Yargı dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin ilgisi sürdükçe biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...