Olay benzerlik: “Seda Sayan imaj değiştirdi sandım”

Düzenleyen:
Olay benzerlik: “Seda Sayan imaj değiştirdi sandım”

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyada, fenomeni Mia isimli genç kız ile Seda Sayan ile benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İkilinin fotoğraflarını yan yana görenler şaşkınlık yaşadı.

Hesabını aktif bir şekilde kullanan ve Instagram’da paylaştığı fotoğraflara yaptığı filtrelerle dikkat çeken Seda Sayan ile sosyal medya fenomeni Mia’nın benzerliği çok konuşuldu.

KLONLANMIŞ GİBİLER

Takipçiler iki ismin fotoğraflarını bir araya getirerek karşılaştırma yaptı. Paylaşımların altına “Klonlanmış gibiler” , “Seda Sayan imaj değiştirdi sandım”, “Hangisi Seda” tarzında yorumlar geldi. Bazı kişiler ise estetik konusuna gönderme yaparak, “Hepsi birbirinin aynısı, botoks dolgu” sağolsun dedi.

Olay benzerlik: “Seda Sayan imaj değiştirdi sandım”Sosyal medya fenomeni Mia - Seda Sayan

SEDA SAYAN: BÜTÜN KARDEŞLERİMİ BULUN BANA

Fotoğrafları gören Seda Sayan'dan da cevap gecikmedi. Sayan, "Sosyal medya artık o kadar çok benzerlerim oldu ki ‘baktığımda ben bu fotoğrafı ne zaman çektirdim’ diyorum. Sonra bir bakıyorum ki ben değilim. Olsun, kızmıyorum. Bütün kardeşlerimi bulun bana. Bunlar benim kardeşlerim" şeklinde konuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...