Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı: Eşim ölmeden önce...

Düzenleyen:
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı: Eşim ölmeden önce...

MAGAZİN Haberleri

Eşi, Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken'in son paylaşımı duygulandırdı. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve oğlu Eymen ile televizyon izlerken çektiği videoyu paylaşan Ece Erken, "Eşim katledilmeden bir gece önce" notunu düştü.

Ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında Yeşilköy'de bir balıkçıda uğradığı suikast sonucu öldürülmüştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberi ile yıkılan Ece Erken'in acısı dinmedi. Ünlü sunucunun son paylaşımı sevenlerini üzüntüye boğdu.

BİR GECE ÖNCE DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYDI...

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve oğlu Eymen ile film izlediği anlara ait videoyu paylaştı: "Eşim 25 Ocak 20:51'de katledilmeden bir gece önce dünyanın en mutlu insanı olan bir adamdı. Diğer ayağımda da diğer aşkım oğlum... 1 gece sonrası bize acımadan yaşatılanlar, 'Ghostbusters' izliyoruz ailecek..." notunu düştü.

EŞİNİN 40'INDA YAPTIĞI PAYLAŞIMLADA SEVENLERİNİ ÜZMÜŞTÜ

Ece Erken eşi Şafak Mahmuyazıcıoğlu'nun 40'ında duygularını dile getirmişti. Eşi ile yazışmalarının bir bölümünü paylaşan Erken, şu ifadeleri kullandı:
15-01-22 yazışmamız Dubai'ye yanıma geldiği sabah... Ve bugün canım Şafak'ımın 40'ı! Sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün... Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün, nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana 'kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez' diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum. Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum... Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşAllah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim içinde eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakâr bir eşti hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup Onunla gurur duyuyorum.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...