Seren Serengil açıkladı: Ece Erken’e öldürülen eşinin yakınlarından haciz şoku

Düzenleyen:
Seren Serengil açıkladı: Ece Erken’e öldürülen eşinin yakınlarından haciz şoku

MAGAZİN Haberleri

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu ve Ece Erken’in yakın arkadaşı Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle yıkılan Erken'’n eşinin ailesi tarafından miras konusunda baskılar gördüğünü iddia etti. Serengil, Ece Erken’in evine haciz gönderildiğini söyleyerek, “Şafak'a ait tespih ve saati almışlar. Evin önündeki arabalar da alınıyor” diye konuştu.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte Bakırköy'de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü sonrası derinden sarsıldı. Erken’in yakın arkadaşı Seren Serengil ise Söylemezsem Olmaz programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

“EŞİNİN 40’I ÇIKMADAN ECE'NİN EVİNE HACİZ GÖNDERMİŞLER”

Ünlü sunucu kaybettiği eşinin acısını yaşarken haciz şokuyla karşı karşıya geldi. Şarkıcı Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle yıkılan Ece Erken'in zor günlerden geçtiğini belirtti. Şafak Mahmutyazıcoğlu'nun mirasıyla ilgili de konuşan Seren Serengil "Kırkı geçmeden daha yakınları para peşine düştüler. Çok utanç verici. Kızın evine hacizler gönderiyorlar, evi de kendi evi. Adamın saatini, tespihini istiyorlar. Bildiğiniz gibi değil. Caydırma politikası. Adamın kapıdan arabasını alıyorlar filan..." dedi.

Seren Serengil açıkladı: Ece Erken’e öldürülen eşinin yakınlarından haciz şoku

Ece Erken, cenazede eşinin tabutuna sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamıştı.

HOCAYA SORDUĞU SORU DİKKAT ÇEKTİ

Ece Erken'in iyi olmadığını belirten Seren Serengil, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dün kırkı okundu hocaya diyor ki 'nasıl rüyamda görebilirim, hangi duaları okuyabilirim?' Bir yandan da birileri evine haciz gelip bir şeyler yapmaya çalışıyor.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...