Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızına ilk kavuştuğu an...

Düzenleyen:
Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızına ilk kavuştuğu an...

MAGAZİN Haberleri

6 yıl önce Selvet Su Deniz ile nikah masasına oturan Erdem Baş, kızını kucağına aldı. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, “Bana babalığı nasip eden Allah'a şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Papatyam, En Son Babalar Duyar, Zor Baba, Seksenler adlı projelerde yer alan Erdem Baş, ilk çocuğunu kucağına aldı. Ünlü oyuncu kız babası oldu. Erdem Baş ve eşi çocuklarına ‘Vera’ adını verdi.

“BABA OLDUM”

İlk kez babalık heyecanı yaşayan oyuncu, duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi. Twitter hesabından bebeğiyle fotoğrafını paylaşan Baş, altına "Baba oldum" yazdı.

Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızına ilk kavuştuğu an...Erdem Baş ve kızı Vera

“CANIM KIZIMLA İLK KARŞILAŞMAMIZ”

44 yaşındaki Erdem Baş daha sonra da Instagram hesabından kızlarına Vera adını verdiklerini paylaştı. Ünlü oyuncu duygularını şu sözlerle ifade etti:

“İlk karşılaşmamız… Nazım'ın Vera'sı değil artık Erdem'in Vera'sı anılsın. Canım kızım. Bana babalığı nasip eden Allah'a şükürler olsun. Kızıma ve eşime çok teşekkür ederim bana bu duyguyu yaşattığınız için. Güzel karım ve tatlı kızım, ikinizi de çok seviyorum.”

Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızına ilk kavuştuğu an...Erdem Baş, duygusal bir mesaj paylaştı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...