Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Reha Özcan, çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Canım yanıyor, yürüyemiyorum

Düzenleyen:
Reha Özcan, çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Canım yanıyor, yürüyemiyorum

MAGAZİN Haberleri

Üç Kız Kardeş dizisinde İclal Aydın ile başrolü paylaşan Reha Özcan, turne için gittiği Burdur’da çoban köpeklerinin saldırısına uğradığını açıkladı. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan Özcan, yaşadığı olayı takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu bacağından yaralandığı için yürüyemediğini söyledi ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Oyuncu ve tiyatrocu Reha Özcan, Burdur turnesinde rol arkadaşları ile birlikte çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Reha Özcan’ın 20 Mayıs’ta gerçekleşmesi planlanan “Bir Garip Orhan Veli” oyunu sağlık durumundaki olumsuzluk sebebiyle haziran ayına ertelendi.

“KÖPEKLERİN SUÇU YOK”

Instagram’da 560 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu, yaptığı canlı yayınla yaşadıklarını anlattı. Özcan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bir iptal için yapıyorum bu canlı yayını. İstanbul’daki oyunumuz ertelendi. Bir Garip Orhan Veli oyunu için Burdur turnesine çıktık. Burdur’da köpeklerden kaçarken saldırıya uğradık. Bizim hatamız, köpeklerin hiçbir suçu yok.”

“CANIM HALA ÇOK YANIYOR”

Ünlü oyuncu suçun kendilerinde olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Hayvanların alanına biz girdik. Dursaydık belki bir şey yapmazlardı ama aramızda köpek fobisi olan arkadaşlar vardı. Hata yaparak kaçtık. Oradaki çoban köpekleri de sürüyü korumak maksadıyla bize saldırdı. Kaçarken de sol ayağımdaki alt baldır yaralandı. Şu an yürüyemiyorum. Yürüyemediğim için de oyunu sahnede oturarak oynamak zorunda kaldım. Canım hala çok yanıyor.”

Reha Özcan, çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Canım yanıyor, yürüyemiyorumReha Özcan'a takipçileri ve arkadaşlarından çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...